Marturii

Marturii ale utilizatorilor de Acid Humic cu privire la eficacitatea sa antivirala precum si raceli, gripa, herpes, hepatita C, HIV, mononucleoza sau virusul West Nile, pot fi gasite la:

http://www.humichealth.info/testimonials.html

Acidul Fulvic si cresterea tesutului organic

Intr-un experiment condus de Dr. W. Schlickewei, pacienţii care au necesitat inlocuirea sau transplantul de os au fost tratati la Spitalul Universitar din Freiburg, Germania, folosind Acid Fulvic, ca parte a terapiei. Transplantul de tesut osos este necesar in aproximativ 15% din toate cazurile de interventii chirurgicale ale aparatului locomotor si este in general, aplicat in reconstituirea si repararea defectelor reale la oase.

Din cauza lipsei de donatori tesuturi umane, au fost folosite oase de animale din specia bovina, ca sursa de calciu hidroxiapatit, un compus anorganic de calciu.

Doua dintre problemele ridicate de o astfel de procedura sunt ca nici oasele de animale si nici calciul anorganic nu sunt usor de asimilat de corpul uman. Cu toate acestea, problemele au fost eludate prin utilizarea acidului fulvic. Cand Acidul Fulvic a fost introdus in oasele de animale inainte de transplant, pacienţii au experimentat o imbunatatire substantiala a procesului de regenerare a oaselor. Acidul Fulvic a fost atat de usor acceptat de catre pacienţi iar trupurile lor au devenit extrem de osteoconductive. Aceasta inseamna ca tesutul osos nou a inceput sa se formeze intr-un ritm accelerat, ceea ce a dus si la accelerarea vindecarii. Calciul anorganic a fost de asemenea, absorbit de catre organism datorita faptului ca acidul fulvic l-a transformat într-un compus organic. La sfarsitul experimentului s-a constatat ca, fara introducerea de Acid Fulvic în tesuturile osoase, vindecarea nu ar fi fost accelerata si regenerarea nu ar fi avut loc.

Doctorii au aratat ca resorbtia oaselor este usor de explicat prin abilitatea cunoscuta a substantelor humice de a induce activarea leucocitelor. Ei au spus ca experimentele anterioare au stabilit ca substantele humice sunt capabile sa transforme calciul anorganic in calciu organic bio-activ celular, sa stimuleze cresterea si regenerarea celulara si sa blocheze infectia datorata virusului HIV.